Gå tilbake til normal layout
fredag 22. juni

Bruksanvisning for PrimeTrader touch


Du vil ved oppstart se følgende bilde (legg merke til "0 bytes received", her kan du holde oversikt over mottatt datamengde): Du kan enten velge Demo for uforpliktende test uten tidsbegrensning, eller logge deg på med ditt brukernavn og passord hos Netfonds (fyll ut token code dersom du har en kodebrikke fra oss):
Pt touch login screen Login screen
Når du har logget inn får du opp en oversikt over verdien av dine aksjer og din pengebeholdning. Denne kan oppdateres ved å trykke "Refresh" (som samtidig oppfrisker din innlogging - du blir bedt om passord dersom det er lenge siden du logget deg på). Du kan se beholdningen din ved å trykke "Show Position": Trykk på "Quotes" i tab-baren nederst for å gå til kursoversikten. Tips: du får opp mer informasjon om du snur telefonen horisontalt.
Account View PT touch quotes view
Trykk på "+" i øvre høyre hjørne for å legge til nye aksjer eller indekser. Du kan søke fritt på ticker eller navn: Trykk på "Edit" i øvre venstre hjørne for å redigere listen. Ta tak i symbolene på høyre side for å flytte tickerne i den rekkefølgen du ønsker å ha dem:
PT touch search quotes PT Touch edit quote list
Du kan også fjerne tickere fra listen ved å dra fingeren sidelengs til en "delete"-knapp dukker opp: Trykk på en aksje i Quotes-bildet (eller fra beholdningsbildet!), og du får opp ordrebok-bildet, som viser 5 øverste nivåer av ordreboka (7 nivåer på iPhone 5), og som samtidig tjener som ordreskjema for kjøp eller salg. Bruk "Qty" og "Limit"-knappene for å sette antall og limit for ordre.
PT Touch delete quotes PT Touch order book
     
Nytt i versjon 2.0! Du kan også trykke på det lille tannhjulet i ordrebokbilduet. Du vil da få opp skjemaet for avanserte ordreinnstillinger. Her kan du sette gyldighetsdato, velge avanserte ordretyper som "fill or kill", oppgi skjult volum, eller lage en stop-loss-ordre med triggerpris: Når ordren har blitt lagt inn, kan du trykke på "Orders"-taben for å se ordren og gjøre endringer på den. Trykk på ordren for å se detaljer eller endre limit (du kan også kansellere ved å dra fingeren over ordren). Hint: "0/2" betyr at ordren er at antall aksjer bestilt er 2, og at 0 har blitt fylt så langt.
PT touch advanced order PT touch order status
Nytt i versjon 2.0! Dersom du i ordrebokbildet roterer telefonen til horisontal posisjon, vil PrimeTrader vise en intradags- eller historikkgraf. Bruk knappene for å velge 1- eller 5-dagers intradaggraf, eller historikkgraf for perioder av valgfri lengde (1 måned, 3 måneder, 1 år, 3 år eller så langt tilbake vi har tilgjengelig). OBS! Intradagsgrafen oppdateres ikke automatisk, den kan oppfriskes ved å snu telefonen eller ved å trykke på "1d"- eller "5d"-knappene en gang til. NB: På iPad er det ikke like praktisk å åpne grafene ved å snu, så der åpnes grafene ved å trykke på en "Chart"-knapp (og lukkes ved å trykke på et kryss i øvre høyre hjørne)
PT touch advanced order
PT touch order status