Velkommen til Netfonds

Velkommen til våre nye nettsider

Netfonds lanserer fremover nye nettsider for å kunne tilby bedret brukeropplevelse og økt funksjonalitet. Vi skal fortsatt levere markedets mest effektive handelsplattform, og du vil oppleve slektskapet til dagens løsninger, men i en tidsriktig ramme. Utrulling vil skje gradvis, hvilket betyr at flere sider vil se ut som før fram til full lansering.

Fornyet, men ikke forandret!

Spørsmål eller tilbakemeldinger? Kontakt oss på web@netfonds.no

Netfonds - sikker verdipapirhandel med selvbetjening og lave kostnader siden 1996

Aksjehandel fra kr 29,-

Kjøp og selg fond gratis

Tjen penger på utlån av aksjer

Prøv våre nye nettsider - få introkurtasje fra kr 1,- de første 45 dagene!

Bli kunde

Ønsker du økt fleksibilitet og kjøpekraft?

Netfonds tilbyr lån ved kjøp av aksjer og andre verdipapirer - såkalt innkjøpskreditt.
Det er kostnadsfritt å ha kreditt tilgjengelig!

Aksjesparekonto (ASK)

Netfonds tilbyr nå Aksjesparekonto - en ny kontotype med utstatt beskatning og mange andre fordeler.

Åpne ASK nå

Les om ASK

Netfonds har vært en pioner innen aksjehandel på internett og vi er opptatt av at sparing skal være for alle til en lav pris. Netfonds har mottatt «Aksjonærprisen» for sitt bidrag til å senke kostnadene for handel og sanntidskursinformasjon til vanlige aksjonærer.

Netfonds Holding AS (Netfonds) er morselskap til Netfonds Bank AS, en norsk forretningsbank, og Netfonds Livsforsikring AS, et norsk livsforsikringsselskap. Netfonds Bank AS leverer en verdipapirhandelstjeneste på internett for handel med noterte verdipapirer i Norge, Sverige, Danmark og USA. Banken har en innskuddsdekning over 150% og mer enn 1 mrd. i utlån til handel i verdipapirer. Konsernet har 220 mill. i ansvarlig kapital. Netfonds startet virksomhet i 1996 som den første nettmegler i Norge. Netfonds har i dag en betydelig markedsandel blant norske meglere på Oslo Børs.

Hvordan åpner Oslo Børs i dag?

Onsdag 26/09-2018

Av: Roger Berntsen. Publisert: 07.46. Vi tror Oslo Børs (OBX indeksen) åpner opp 0,1%, eller innenfor intervallet [-0,1, 0,2]%. Equinor (tidligere Statoil) steg nye 4 % i går, noe som gav ny all-time high på Oslo Børs. Stigende oljepris, samt utsikter for enda høyere oljepriser i nær fremtid er hovedårsaken til oppgangen i oljerelaterte aksjer den senere tid. Når det er sagt, "for høye oljepriser" er negativt for verdensøkonomien, da kostnaden for å holde "hjulene" i økonomien i gang kan bli uforholdsmessig høy. Det er naturlig å anta at OPEC overvåker situasjonen nøye. Dvs. OPEC kan tenkes å måtte øke produksjonen, eller tilføre markedet mer olje fra lager. Skulle tankrelaterte aksjer begynne å stige kraftig, f. eks. Frontline, vil dette kunne være en indikator på at mer olje er i ferd med å bli tilført markedet. Det blir spennende å se den videre utvikling hva angår oljemarkedet. Oljeprisen er for øvrig ned 0,3 dollar fra gårsdagens nivåer.

  Oslo0.00 0.00%  
Oslo
  Nøkkeltall
  USD / NOK -0.13% 8.1241  
  EUR / NOK -0.15% 9.5506  
  EUR / USD -0.02% 1.1764  
  Nordsjøolje 0.47% 81.85  
  Gull -0.04% 1200.36  
  Sølv 0.28% 14.45  
  Nasdaq 0.18% 8007.47  
  Dow Jones -0.26% 26492.34  
  Stockholm   0.00  
  København   0.00  
Vinnere