Velkommen til Netfonds

Velkommen til våre nye nettsider

Spørsmål eller tilbakemeldinger? Kontakt oss på web@netfonds.no

Seminar 21.11.2018 - NetfondsXtra

Netfonds har gleden av å invitere deg til årets investorseminar ledet av vår analytiker og forvalter Roger Berntsen. Arrangementet er gratis og det blir enkel servering.
NB: Seminaret har et begrenset antall plasser, så ikke glem å melde deg på!

Meld deg på nå

Nyhet! Netfonds Fokus - vår nye kunnskapsplattform. Gå til Netfonds Fokus >

Nye skattesatser

Oppdaterte skattesatser finnes nå i oversikten over våre kontotyper

Ønsker du økt fleksibilitet og kjøpekraft?

Netfonds tilbyr lån ved kjøp av aksjer og andre verdipapirer - såkalt innkjøpskreditt.
Det er kostnadsfritt å ha kreditt tilgjengelig!

Aksjesparekonto (ASK)

Netfonds tilbyr nå Aksjesparekonto - en ny kontotype med utstatt beskatning og mange andre fordeler.

Åpne ASK nå

Les om ASK

Netfonds - sikker verdipapirhandel med selvbetjening og lave kostnader siden 1996

Aksjehandel fra kr 29,-

Kjøp og selg fond gratis

Tjen penger på utlån av aksjer

Prøv våre nye nettsider - få introkurtasje fra kr 1,- de første 45 dagene!

Bli kunde

Netfonds har vært en pioner innen aksjehandel på internett og vi er opptatt av at sparing skal være for alle til en lav pris. Netfonds har mottatt «Aksjonærprisen» for sitt bidrag til å senke kostnadene for handel og sanntidskursinformasjon til vanlige aksjonærer.

Netfonds Holding AS (Netfonds) er morselskap til Netfonds Bank AS, en norsk forretningsbank, og Netfonds Livsforsikring AS, et norsk livsforsikringsselskap. Netfonds Bank AS leverer en verdipapirhandelstjeneste på internett for handel med noterte verdipapirer i Norge, Sverige, Danmark og USA. Banken har en innskuddsdekning over 150% og mer enn 1 mrd. i utlån til handel i verdipapirer. Konsernet har 220 mill. i ansvarlig kapital. Netfonds startet virksomhet i 1996 som den første nettmegler i Norge. Netfonds har i dag en betydelig markedsandel blant norske meglere på Oslo Børs.

Hvordan åpner Oslo Børs i dag?

Onsdag 21/11-2018

Av: Roger Berntsen. Publisert: 07.59. Vi tror Oslo Børs (OBX indeksen) åpner opp 0,1%, eller innenfor intervallet [-0,1, 0,2]%. Verdens børser falt tungt tirsdag, inkludert Oslo Børs. Det er, i skrivende stund, kun Oslo børs som er i positivt territorium i 2018, godt hjulpet av en sterk sjømatsektor, samt god utvikling i Equinor aksjen. Når det er sagt, oljeprisen har kommet kraftig ned den seneste tiden, noe som har påvirket oljerelaterte aksjer betydelig. Oljeprisen preges av overtilbud i kjølvannet av USAs Iran sanksjoner, samt lavere vekstimpulser globalt. Når det er sagt, lavere oljepris er en betydelig stimulativ faktor for verdensøkonomien. Mao. lav oljepris over tid, er godt nytt for de aller fleste.

Merk! Denne oppdateringen skal ikke oppfattes som et tilbud eller anbefaling om kjøp eller salg av finansielle instrumenter eller deltagelse i noen investeringsstrategi. Netfonds Bank påtar seg intet ansvar for verken direkte eller indirekte tap eller utgifter som skyldes forståelsen av og/eller bruken av denne. Oppdateringen garanteres ikke å være fri for feil.

  Oslo0.00 0.00%  
Oslo
  Nøkkeltall
  USD / NOK -0.39% 8.5576  
  EUR / NOK -0.18% 9.7456  
  EUR / USD 0.22% 1.1396  
  Nordsjøolje 1.54% 63.38  
  Gull 0.15% 1223.24  
  Sølv 0.66% 14.39  
  Nasdaq -1.70% 6908.82  
  Dow Jones -2.21% 24465.64  
  Stockholm   0.00  
  København   0.00  
Vinnere