Forsinkede kurser. Sist oppdatert: søndag 26. mai  

13/06-2018 17:01:33: (VEI) Veidekke ASA: Bygger leiligheter for Smedvig i Lillehammer

Veidekke ASA: Bygger leiligheter for Smedvig i LillehammerSmedvig Eiendom AS har skrevet kontrakt med Veidekke om å bygge Mesnakvartalet i Lillehammer sentrum. Oppdraget med å oppføre de 107 leilighetene med parkerings­kjellere samt rehabilitering av eksisterende næringsbygg er verdt 387 millioner kroner ekskl. mva.

Mesnakvartalet ligger like ved gågata midt i Lillehammer sentrum og med god tilpassing i forhold til den gamle trehusbebyggelsen i området. Mesnaelva renner langs eiendommen, og det er kort vei til skoler, trening, butikker, kulturaktiviteter og skysstasjonen. Boligene består av lyse og trivelige 2 til 4-roms leiligheter i tre ulike bygg på opptil syv etasjer.

Boligprosjektet har vært utviklet i tett samarbeid mellom Smedvig Eiendom, Lund + Slaatto Arkitekter og Veidekke Entreprenør. Byggearbeidene starter i juli /august 2018 og prosjektet skal ferdigstilles i løpet av 2020. Sysselsettingen for Veidekkes del forventes å ligge på omlag 30 - 35 egne ansatte i en to-års periode. I tillegg kommer mye arbeid for lokale underentreprenører og leverandører tilknyttet prosjektet.

For mer informasjon se www.mesnakvartalet.no

For mer informasjon kontakt:

Distriktsleder Geirmund Østvold i Veidekke, tlf 95 13 66 36, geirmund.ostvold@veidekke.no

Prosjektleder Jan Bøye Leirhol i Veidekke, tlf 95 05 23 47, jan.boye.leirhol@veidekke.no

Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Prosjektsjef Arne S. Albrigtsen i Smedvig Eiendom, tlf 97 05 32 60, aa@smedvig.no

Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er nær 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Mesnakvartalet illustrasjon


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Veidekke ASA via Globenewswire
Nyheten er levert av GlobeNewswire.