Bli kunde

Sikkerhet 

Dine penger

Netfonds Bank er medlem av Bankenes Sikringsfond i Norge. Innskudd opp til 2 millioner kr er sikret gjennom Bankenes Sikringsfond.

Netfonds Bank er også medlem av Verdipapirforetakenes Sikringsfond i Norge. Fondet vil dekke erstatningspliktige tap som en kunde måtte lide ved bruk av Netfonds handelssystem på inntil 200.000 kr pr skadetilfelle.

Dette gjelder ikke for Netfonds Livsforsikring AS.

Dine aksjer

Norske aksjer er registrert på verdipapirkonto hos VPS (Verdipapirsentralen) der Netfonds Bank er kontofører. Svenske og danske aksjer er registrert på konto i VPC og VPS der SE Banken er kontofører. Amerikanske aksjer er registret i DTC (Depository Trust Company) med BNP Paribas som kontofører.

Sikker kommunikasjon

Mellom din PC og Netfonds Bank er kommunikasjonen sikker ved at all informasjon er kodet (SSL - Secure Socket Layer). Våre systemer er tilgjengelig hele døgnet. I tilfelle tjenesten ikke skulle fungere, kan vi betjene deg over telefon.

Brukernavn og passord

For å få tilgang til din portefølje, sanntidskurser, kontoinformasjon og for å kunne handle verdipapirer må du logge deg inn på tjenesten med brukernavn og passord. Brukernavn og passord velger du ved registrering av kundeforholdet. Har du glemt passordet kan du få et engangspassord på sms her, eller ringe +47 23 15 86 00.